понедельник, 17 июля 2017 г.

«Обирай здоровий спосіб життя»


Щороку дедалі більше свідомої молоді обирає здоровий спосіб життя, спрямовує свої зусилля на збереження і зміцнення свого здоров’я. Адже здоров’я є тим чарівним ключем, який відчиняє двері до можливостей: прагнути і досягати, омріювати і здійснювати, розвивати себе, встановлювати орієнтири майбутнього. А зараз ви хочете насолоджуватися життям, крокувати в ногу з часом, не відставати від моди.
Мода – це стиль, це спосіб життя. Нове сьогодення зумовлює нову моду. Сучасна мода одна – здоров’я.
«Здоровий спосіб життя – чи життя  для власної насолоди?» Саме з цих слів розпочалася бесіда «Обирай здоровий спосіб життя» в Борисівській бібліотеці-філії,  присвячена до Дня здоров’я. Молодь почула багато цікавого і про тютюнопаління, і про те як уникнути  згубної звички. Також велася розмова про алкоголізм та до чого він призводить.
Молодь про алкоголь каже, що так легше спілкуватися, бути веселим та почуватися невимушено. Але саме алкогольне наркотичне та тютюнове сп’яніння призводить до незворотних наслідків:
Вроджені вади розвитку новонароджених, небажана вагітність та зараження різними венеричними хворобами все частіше відбуваються саме в стані різних видів сп’яніння;
Більше половини всіх травм та нещасних випадків стались через сп’яніння;
Фатальні дорожньо-транспортні пригоди, пожежі, смерть через утоплення, також самогубства, насильство – звичні, частіше закономірні явища нетверезого стану;
Алкоголь став причиною багатьох скоєних вбивств;

Емоційна травма, заподіяна дітям нетверезим станом дорослих граничить з поняттям «злочин».

Комментариев нет:

Отправить комментарий