понедельник, 17 июля 2017 г.

«Ми читаємо завзято, а читання нам – це Свято!»
Книга у житті читача та становленні його особистості має  надзвичайно велике значення. Дитячі книжки та книжки для юнацтва – це цілий світ, усе найцікавіше і найзагадковіше в ньому – з книжок. В наш  час інтенсивного розвитку інформаційних технологій, комп’ютеризації та швидкого Інтернету, надзвичайно важливо зберегти в дітях та молоді любов до читання, адже, нічого не може замінити спілкування людини зі справжньою книгою.
Але бібліотекар завжди знайде як привернути увагу читача до книги.
В квітні для школярів 5-9-х класів була проведена гра-вікторина «Ми читаємо завзято, а читання нам – це Свято!», що мала на меті не тільки залучити дітей до невичерпних джерел знань, а й перетворити бібліотеку в справжній храм , де кожен читач відчуває себе бажаним гостем і справжнім другом її величності – Книги.
На всіх присутніх чекало захоплююча гра, яка підхопила і понесла до неозорих казкових берегів і залишила приємні враження у всіх присутніх. Діти читали й відгадували загадки.
Можна з упевненістю сказати, що бібліотека – це саме те місце, куди може прийти будь-яка дитина, незалежно від матеріальних можливостей та соціального стану сім’ї. Постійні читачі знають, що в бібліотеці вони завжди знайдуть не тільки потрібну книгу, а й цікавих співрозмовників, відповіді на свої запитання та головне – проведуть свій вільний час із задоволенням та користю.


Комментариев нет:

Отправить комментарий