вторник, 4 июля 2017 г.

Весна! Жінка! Кохання!
Нарешті дочекались – прийшла весна – найпрекрасніша пора року. З її приходом оживає природа, повертаються з далеких країв птахи, квітнуть та зеленіють дерева, гаї перегукуються голосним пташиним співом.  
Прийшла весна! А разом з нею – Міжнародний жіночий день 8 Березня. Цей день присвячений найчарівнішої, наймилішої, найзагадковішої, одним словом – жінці!
Скільки всього ще поєднується в жінці! Жінка – це муза, яка протягом віків надихає чоловіків на звитяжні вчинки, це дбайлива мати, любляча бабуся, прекрасна господиня, ніжна та сильна особистість.
Поетами всіх часів і народів  написано десятки тисяч ліричних рядків,присвячених жінці. Слова Оноре де Бальзака тільки підтвердження цьому:«Жінка – це ліра, що дарує свої таємниці тому, хто може грати». Та не вистачить усіх слів, щоб розкрити всю повноту та значення ролі жінки у світі, яку створила матінка-природа.
Вшанувати жінку-берегиню, добру матір, бабусю, сестру, подругу, зібралось, чимало мешканців села в сільському Будинку культури.
Дійство розпочалося під девізом «Весна! Жінка! Кохання!». Свято вели завідувачка будинку культури спільно з завідувачкою сільської бібліотеки Мітакі З. О.
Лунали найтепліші слова привітань та побажання до усіх чарівних представниць прекрасної статі від учасників художньої самодіяльності Будинку культури, що дарували  душевні музичні вітання.
Особливо зворушливими були виступи від наймолодших учасників дійства, які привітали зі святом не тільки усіх присутніх жінок, а й усіх жінок-матерів, оскільки навесні ми зустрічаємо ще одне, не менш важливе, жіноче свято  День матері.
Також бібліотекар підготувала книжкову виставку «Весна! Жінка! Кохання!»
Свято завершилося бурхливими оплесками та численними усмішками прекрасних жінок.




Комментариев нет:

Отправить комментарий